Køl

TK Montage´s erfaring spænder lige fra simple køleanlæg til store koldtvandsanlæg, varmepumpeanlæg, køle- og frostanlæg, varmegevindingsanlæg, ventilation, klimastyring m.m.

Klimakontrol:
CoolStream er et naturligt adiabatisk kølingssystem, hvor kølingen sker via fordampning. Et effektivt alternativ til den almindelige air condition.
Systemet anvendes primært i store haller til produktion eller lager, hvor bygninger er for store til almindelig air condition, fordi omkostningerne til el vil være for store.
CoolStream kan anvendes hele året, hvis man vælger en model, der tilbyder ventilation, recirkulation og køling på en gang.

Vi kan i samarbejde med CO&LT yde en totalløsning med salg, service og montage af CoolStream. Kontakt os for et godt tilbud!

Kontakt os

 

Kontakt os

TK Montage:

TK Montage Vest ApS

Østervangsvej 24
6715 Esbjerg N

Salgs- og leveringsbetingelser

Persondatapolitik

TK Montage København ApS

Bernhard Bangs Allé 29
2000 Frederiksberg

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.