Komfortventilation

Der stilles idag stadig større krav til et korrekt arbejdsklima. Komfortventilation er med til at sikre et behageligt indeklima, så det imødekommer firmaets og medarbejdernes sundhed og trivsel. Med glade og sunde medarbejdere øges produktiviteten!

I en produktionsvirksomhed skal ventilationsanlægget først og fremmest beskytte medarbejderne mod støv, dampe, lugte og sundhedsskadelige stoffer. For at sikre det bedste indeklima, skal luften derfor udskiftes et vis antal gange pr. time. Dernæst er det også vigtigt at der tages hensyn til miljøet, så der ikke udledes skadelige stoffer ud i det fri.

Vi giver rådgivning om, hvordan I udnytter jeres indeklima bedst muligt og tilpasser ventilationene specielt til lokalets størrelse og særlige forhold.

Har I behov for et nyt komfortventilationsanlæg, renovering eller serviceeftersyn af eksisterende anlæg, er I velkommen til at kontakte os for et godt tilbud!  

Kontakt os

 

Kontakt os

TK Montage:

TK Montage Vest ApS

Østervangsvej 24
6715 Esbjerg N

Salgs- og leveringsbetingelser

Persondatapolitik

TK Montage København ApS

Bernhard Bangs Allé 29
2000 Frederiksberg

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.