Ventilation København & Esbjerg

Ventilation - Vi tilbyder en totalløsning

Baseret på vores mange års erfaring inden for ventilation har vi besluttet at indgå et fast samarbejde med CO&LT, så vi kan tilbyde en totalløsning, som inkluderer salg, service og montage af ventilation. Det har vi valgt at gøre, fordi vores erfaring siger os, at kvaliteten på ventilationssystemer kan være meget svingende – uanset om der er tale om komfortventilation, naturlig ventilation eller brandventilation. Med denne løsning har vi sikret os den højeste kvalitet og den bedste service til vores kunder, hver gang!

TK = Tryghed og kvalitet

Selv om ”TK” i TK Montage oprindelig er initialerne for Torben Knudsen, vores direktør, har tryghed og kvalitet altid været udgangspunktet for de opgaver, vi udfører for vores kunder. Derfor har ”TK” nu fået en dobbeltbetydning.

Tryghed handler om, at vores kunder skal føle sig trygge ved at arbejde sammen med os i forbindelse med projektering og montering af deres ventilation – uanset om du, som vores kunde, er privatperson eller en stor multinational virksomhed. Derfor indgår vi også gerne som den rådgivende part i valg af produkter og samarbejdspartnere.

Kvalitet er grundstenen i alt, hvad vi udfører. Derfor er vores medarbejdere naturligvis faglærte, kompetente og løbende på opfølgende og specialiserede kurser inden for komfortventilation, naturlig ventilation og brandventilation.

Vil du have et tilbud på ventilation?

Med vores to afdelinger i Esbjerg og København kan vi montere og servicere ventilation over hele landet. Du er derfor mere end velkommen til at kontakte os og få en uforpligtende snak om dine behov og muligheder inden for ventilation.

Kontakt os

 

Kontakt os

TK Montage:

TK Montage Vest ApS

Østervangsvej 24
6715 Esbjerg N

Salgs- og leveringsbetingelser

Persondatapolitik

TK Montage København ApS

Bernhard Bangs Allé 29
2000 Frederiksberg

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.