Naturlig ventilation og brandventilation

Med vores to afdelinger i henholdsvis København og Esbjerg kan vi servicere i hele Danmark.

Vi tilbyder en totalløsning i samarbejde med CO&LT ApS

Baseret på vores mange års erfaring inden for ventilation har vi indgået et fast samarbejde med virksomheden CO&LT, som er eksperter indenfor naturlig ventilation og brandventilations-løsninger. CO&LT er certificeret til design, udførelse og service af ABV anlæg iht. Retningslinje 001

Vi kan tilbyde en totalløsning, som inkluderer salg og service. Vores erfaring siger os, at kvaliteten på ventilationssystemer kan være meget svingende uanset om der er tale om naturlig ventilation eller brandventilation. Med denne løsning har vi sikret os den højeste kvalitet og den bedste service til vores kunder, hver gang!

Naturlig Ventilation

Naturlig ventilation har gennem de seneste årtier medvirket til utallige løsninger for at skabe gode klimaforhold i større industribyggerier.

De forskellige typer af naturlig ventilation ses her.

Brandventilation

Brandventilation skal derfor sørge for, at røg og varme føres bort, så personer i området kan evakueres og brandvæsenet kan identificere brandområdet og få branden slukket.

Brandventilationer må kun installeres og vedligeholdes af certificerede virksomheder – og her er CO&LT certificeret til såvel termiske som mekaniske røg- og brandventilationsanlæg.

De forskellige typer af brandventilationer ses her.