Køleanlæg

Med vores to afdelinger i henholdsvis København og Esbjerg kan vi tilbyde montering, installation og service af køleanlæg i hele Danmark.

25 års erfaring med køl

Hos TK Montage har vi mangeårige erfaring der spænder lige fra de mest almindelige køleanlæg varmepumpeanlæg, køle- og frostanlæg og varmegenvindingsanlæg. Varmepumpeanlæg med wifi er ideel til dit sommerhus, da du styrer anlægget hjemmefra. Du kan starte anlægget hjemmefra og der vil være dejligt varmt ved ankomst.

Uanset hvilken type køl- og frostanlæg, varmepumpe eller varmegenvindingsanlæg du mangler, så kan vi hos TK Montage leverer den helt rette løsning til konkurrencedygtige priser.

Torben Knudsen, indehaver af TK Montage, har virksomheden
Fanø Varmepumpe Service, hvor der tilbydes opsætning af varmepumper samt service på Fanø, Esbjerg og omegn. Se mere på www.fvps.dk  

Service af køleanlæg

Optimal drift af køleanlæg kræver servicetjek med jævne mellemrum. Bemærk ved varmepumper, med kølemiddel over 1 kg, er der lovpligtigt eftersyn hvert år.
Dette eftersyn foretager vi også sammen med normalt eftersyn af filtre og rengøring af anlæg mv.

Ved det lovpligtige årlige eftersyn af køleanlæg, sørger vi blandt andet for:

  • Du undgår uregelmæssige driftsstop
  • Optimal drift af køleanlæg
  • Energioptimering ved drift og vedligeholdelse
  • Rapport om køleanlæggets tilstand
monteret køleanlæg
monteret køleanlæg

Bestil et tilbud på køleanlæg

Ønsker du at høre nærmere omkring vores priser på køleanlæg, eller er du usikker omkring hvilken type køleanlæg er det rette for dig? Vi stiller gerne vores fagligekompetencer til rådighed, så du er sikret den bedste løsning.

Kontakt os på telefon 4018 1419, eller e-mail tk@tkmontage.dk, for en uforpligtende snak og et gratis tilbud.