Ventilation Esbjerg

Vi dækker hele Danmark med vores to afdelinger, en i København og en dedikeret til ventilation i Esbjerg. Vores ekspertise og service inden for ventilation i Esbjerg er tilgængelig for kunder i hele landet, og vi sikrer høj kvalitet og pålidelighed i vores arbejde.

TK STÅR FOR TRYGHED OG KVALITET

Selv om ”TK” i TK Montage oprindelig er initialerne for Torben Knudsen, vores direktør, så har tryghed og kvalitet altid været udgangspunktet for de opgaver, vi udfører for vores kunder. Derfor har ”TK” nu fået en dobbeltbetydning. Tryghed handler om, at vores kunder skal føle sig trygge ved at arbejde sammen med os.

I forbindelse med projektering og montering af deres ventilation – uanset om du, som vores kunde, er privatperson eller en stor multinational virksomhed.

Derfor indgår vi også gerne som den rådgivende part i valg af produkter og samarbejdspartnere.

Kvalitet er grundstenen i alt, hvad vi udfører. Derfor er vores medarbejdere naturligvis faglærte, kompetente og løbende på opfølgende og specialiserede kurser inden for komfortventilation, naturlig ventilation og brandventilation.

Vil du have et tilbud på ventilation?

Med vores to afdelinger i Esbjerg og København kan vi montere og servicere ventilation over hele landet. Du er derfor mere end velkommen til at kontakte os og få en uforpligtende snak om dine behov og muligheder inden for ventilation.