Indregulering af ventilationsanlæg

Med vores to afdelinger i henholdsvis København og Esbjerg kan vi tilbyde indregulering af ventilationsanlæg i hele Danmark.

Vi indregulerer dit ventilations-anlæg

Når vores medarbejdere hos TK Montage har monteret dit nye ventilationsanlæg, tilbyder vi også, som en naturlig del af totalløsningen, at indregulere dit nye ventilationsanlæg.

En indregulering sker, når et ventilationsanlæg skal sættes i drift for første gang, så det sikres, at der er de korrekte luftmængder i rummene med lavest muligt tryk og strømforbrug.

Det er på den måde, vi sikrer, at dit nye ventilationsanlæg fungerer optimalt, så det skal serviceres mindst muligt fremover. Samtidig sikrer det et godt indeklima for dine medarbejdere.

Få et tilbud på indregulering
af ventilationsanlæg

Selv om vores indregulering oftest foregår i forbindelse med nye ventilationsanlæg, som vi selv har monteret for vores kunder, hjælper vi naturligvis også kunder, der har problemer med deres eksisterende ventilationsanlæg.

Hvis du løbende har problemer med dit ventilationsanlæg, skyldes det oftest en fejl i indreguleringen. Det kan være ubalance i lokalerne, trækgener eller andre problemer.

Kontakt os, hvis du har problemer med dit anlæg, vi løser problemet og laver en ny indregulering. Med afdelinger i København og Esbjerg kører vi ud og servicerer ventilationsanlæg i hele landet.

Vi er faglærte og erfarne

Vores virksomhed TK montage har mere end 25 års erfaring på bagen, og nogle af vores medarbejdere har endnu mere. Vi gør vi en dyd ud af at sørge for, at vores kvalitet altid er i top – også når det kommer til det sidste step i montageprocessen. Derfor har alle vores medarbejdere stor erfaring i kvalitetssikring af indreguleringsprocessen og bruger kun godkendt udstyr.

TK Montage er din samarbejdspartner fra start til slut.