Om os

Vi har mere end 25 års erfaring og dermed stor ekspertise indenfor ventilation og køl. Kvalitet er i højsæde.

Vi prioriterer

Altid at have fokus på kvalitet

Når vi udfører et stykke arbejde, skal det altid udføres i høj kvalitet. Derfor er alle vores medarbejdere faglærte og har stor faglig stolthed i deres arbejde. Desuden er de løbende på opkvalificerende kurser, så de hele tiden er up to date med den nyeste teknologi.

At yde god service

Det er vigtigt for os, at vores kunder er tilfredse og selv om vores medarbejdere udfører et godt stykke arbejde, bliver vores kunder altid lidt gladere, når de får et smil med på vejen. Derfor gør vi meget ud af at sørge for, at vi har glade og tilfredse medarbejdere, så vi også har glade og tilfredse kunder.

At have stærke samarbejdspartnere

Det er ikke os selv, der producerer de produkter, vi monterer. Til gengæld har vi fundet nogle stærke samarbejdspartnere, der kan levere produkter, såsom ventilationsanlæg, varmepumper og køl, i den bedste kvalitet.

Vi monterer:

  • Varmepumper
  • Ventilationsanlæg
  • Køl
  • Og meget mere

Vi udfører montage af varmepumper, ventilation, køleanlæg og meget mere. Det er ikke et krav fra vores side, at det produkt, vi monterer, er produceret af en af vores samarbejdspartnere – det er blot en anbefaling.
Uanset hvilken producent du har valgt, kommer vi gerne ud og monterer hos dig – stadig med fokus på kvalitet og at yde god service.
Vi vil gerne have dig som vores næste tilfredse kunde.

Du er altid velkommen til at kontakte os og høre mere om dine muligheder for montage.  Med afdelinger i Esbjerg og København servicerer og monterer vi i hele landet.

Torben Knudsen er også ejer af virksomheden Fanø Varmepumpe Service, som sælger, monterer og servicerer din varmepumpe på Fanø og i Esbjerg.
Se vores hjemmeside www.fvps.dk