Montage af varmepumpe, ventilation og mere

Med vores to afdelinger i henholdsvis København og Esbjerg kan vi servicere i hele Danmark.

Vi er specialister i montage af varmepumpe

Som det fremgår af virksomhedens navn, er vi specielt gode til montage af varmepumpe, ventilation og meget mere. Vores virksomhed har eksisteret i 20 år og er baseret på at skabe tilfredse kunder. Det gør vi ved:

Altid at have fokus på kvalitet

Når vi udfører et stykke arbejde, skal det altid udføres i høj kvalitet. Derfor er alle vores medarbejdere faglærte og har stør faglig stolthed i deres arbejde. Desuden er de løbende på opkvalificerende kurser, så de hele tiden er up to date med den nyeste teknologi.

At yde god service

Det er vigtigt for os, at vores kunder er tilfredse – og selv om vores medarbejdere udfører et godt stykke arbejde, bliver vores kunder altid lidt gladere, når de får et smil med på vejen. Derfor gør vi meget ud af at sørge for, at vi har glade medarbejdere, så vi har glade kunder.

At have stærke samarbejdspartnere

Det er ikke os selv, der producerer de produkter, som vi monterer. Til gengæld har vi fundet nogle stærke samarbejdspartnere, der kan levere produkter, såsom ventilationsanlæg, varmepumper og køl, i den kvalitet, vi ønsker at levere til vores kunder.

Altid at have fokus på kvalitet

Som specialister i montage, udfører vi montage af varmepumper, ventilation, køleanlæg og meget mere. Det er ikke et krav fra vores side, at det produkt, vi monterer, er produceret af en af vores samarbejdspartnere – det er blot en anbefaling.
Uanset hvilken producent du har valgt, kommer vi gerne ud og monterer hos dig – stadig med fokus på kvalitet og at yde god service. Vi vil hjertens gerne have dig som vores næste tilfredse kunde.

Har vi fanget din interesse?

Så er du velkommen til at kontakte os og høre mere om dine muligheder for montage af varmepumper, køleanlæg, ventilationsanlæg og meget mere fra TK Montage. Med afdelinger i Esbjerg og København servicerer og monterer vi i hele landet.