Indregulering af ventilationsanlæg


Vi indregulerer dit ventilationsanlæg

Når vores medarbejdere har monteret dit ventilationsanlæg, tilbyder vi også, som en del af totalløsningen, at indregulere dit ventilationsanlæg. En indregulering sker, når et ventilationsanlæg skal sættes i drift for første gang, så det sikres, at der er de korrekte luftmængder i rummene med lavest muligt tryk og strømforbrug.

Hos TK Montage ser vi indreguleringen af det nymonterede ventilationsanlæg som en naturlig del af montagen og dermed en naturlig del af vores service. Det er på denne måde, vi sikrer, at din nye ventilation fungerer optimalt, så det skal serviceres mindst muligt fremover.

Vi er faglærte og erfarne

Vores virksomhed har 20 års erfaring på bagen, og nogle af vores medarbejdere har endnu mere. Hos TK Montage gør vi en dyd ud af at sørge for, at vores kvalitet altid er i top – også når det kommer til det sidste step i montageprocessen. Derfor har alle vores medarbejdere stor erfaring i kvalitetssikring af indreguleringsprocessen og bruger kun godkendt udstyr.

TK Montage er din samarbejdspartner fra start til slut.

Skal du have indreguleret dit ventilationsanlæg?

Selv om vores indregulering oftest foregår i forbindelse med ventilationsanlæg, som vi selv har monteret for vores kunder, hjælper vi naturligvis også kunder, der har problemer med deres eksisterende ventilationsanlæg.

Hvis du har løbende problemer med dit ventilationsanlæg, skyldes det oftest en fejl i indreguleringen. Du skal være mere end velkommen til at kontakte os med dit problem, så kommer vi gerne ud og finder problemet eller laver en ny indregulering.

Med afdelinger i København og Esbjerg kører vi ud og servicerer ventilationsanlæg i hele landet.

Kontakt os

Bliv ringet op

TK Montage Vest


  • Østervangsvej 24
  • 6715 Esbjerg N

TK Montage København


  • Bernhard Bangs Allé 29
  • 2000 Frederiksberg